продължава и сякаш с всеки изминал ден виждаме все по-красиви тоалети

...
продължава и сякаш с всеки изминал ден виждаме все по-красиви тоалети
Коментари Харесай

Още страхотни тоалети от червения килим във Венеция

продължава и като че ли с всеки минал ден виждаме все по-красиви тоалети и звезди на аления килим. След като към този момент направихме една селекция от първите дни, време е за втора, още по-добра. Оказва се, че модната конкуренция продължава още по-бляскава и зашеметяваща. 

Пенелопе Крус

Актрисата се появи в бяла рокля, като че ли преди малко извадена от приказките, от колекцията  Couture Ralph & Russo Fall 2019 . С изящните си бижута Atelier Swarovski By Penelope Cruz , яркочервени устни и красива усмивка, събра всички погледи на аления килим. 
               
на Сеп 2, 2019 в 3:45 PDT

Лили-Роуз Деп

Дъщерята на и Ванеса Паради се появи с най-красивата рокля на филмовия фестивал. Наистина наподобява ужасно с фееричната си рокля на Chanel . Визията й бе изцяло приключена със стилни обеци с камъни, нехаен кок и лек грим с акцент върху очите. 



Кристен Стюарт

Определено не я чакахме с такава рокля. Розовият тоалет на Chanel  с флорални претекстове притегли погледите, а гримът с алено котешко око единствено допълваше цялостната й визия. Много хора дефинираха този неин избор като един от най-хубавите тоалети, с които Кристен е излизала на аления килим тази година. 
               
на Авг 31, 2019 в 4:05 PDT

Мерил Стрийп

Актрисата, която тази година означи 70-годишния си празник, избра рокля на Givenchy за филмовия фестивал. Цветна и феерична–. Страхотният десен на тоалета несъмнено й отиваше, а съчетанието с обеци халки и невероятни червени обувки ни накара да осъзнаем, че тя наподобява по-добре от всеки път. 
               
на Сеп 2, 2019 в 11:10 PDT

Моника Белучи

Червена и сексапилна! блестеше в рокля на Dolce&Gabbana и бижута на Cartier . Леко ретро визията беше тъкмо това, от което червения килим във Венеция имаше потребност! 
               
на Сеп 1, 2019 в 7:55 PDT

Още фешън попадения вижте в галерията ни...

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР